30 mei 2020

Aftoetsen plan

Kampplan voorleggen

We bespreken het kamp met het comité, eenheidsleiding en keukenploeg! We zijn klaar voor morgen!!! SPANNEND!

29 mei 2020

Uittekenen grondplan

We delen het kampterrein in!

Nog meer dan andere jaren is een grondplan noodzakelijk! Wie zit waar, waar zit de keukenploeg, de containers,….

28 mei 2020

Herwerking plan

Kampplan herwerken

Na het bespreken van het kampplan met de leiding, hebben we nog enkele zaken aangepast, dit gebeurt allemaal in overleg met de takleiding van elke tak.

27 mei 2020

Bezoek kampplaats en eenheidsraad

EL bezoekt kampterrein, kampplan wordt overlopen met de leidersploeg

Hieronder slechts een kleine blik van ons scoutsterrein! Op vlak van ruimte maken we ons alvast geen zorgen. De leidersploeg overloopt het kampplan zo krijgen wij als eenheidsleiding wat meer input en wordt het plan breder gedragen.

26 mei 2020

Klaarstomen inschrijvingen

Ons plan krijgt vorm

Vanavond stellen we ons plan voor en toetsen dit af op het plan van andere eenheden. De voornaamste beslissingen werden genomen. Zondag zullen wij een facebook livesessie houden (te volgen in de groep 191ste FOS De Reiger via dit evenement ) om het kamp aan jullie allemaal voor te stellen. Nu hebben we concrete data/cijfers nodig. Daarom zullen we nu zondag 31 mei de inschrijvingen openen en dit voor slechts 1 week. Zo hebben wij tijd om het kamp verder te plannen met concrete cijfers.

25 mei 2020

Kampplaats en kampplan

Contact kampplaats Grobbendonk (militair domein), uitwerken kampplan.

We namen contact op met onze kampplaats en kregen ook van hen groen licht. De kampplaats wordt op 27 mei bezocht om de organisatie van de bubbels uit te werken.

De eenheidsleiding werkt een eerste versie uit van het kampplan om dit op dinsdag 26 mei te toetsen tegenover de andere eenheden bij FOS.

24 mei 2020

Facebook Live Q&A

FOS voorziet een live sessie om in te spelen op vragen en antwoorden.

De eenheidsleiding van onze scouts en tal van andere geïnteresseerden volgden de live sessie, uit de vragen van een ander kan je leren!

23 mei 2020

FOS Nationaal

FOS Nationaal voorziet het draaiboek. De eenheidsleiding neemt het door!

Het is zo ver, het draaiboek is binnen! Een goeie 30 pagina’s met uitleg omtrent de voorzorgsmaatregelen, regels en voorwaarden waaraan wij dienen te voldoen. Een avondvullende vergadering met de eenheidsleiding vond plaats.

22 mei 2020

Veiligheidsraad

De nationale veiligheidsraad geeft groen licht voor de zomerkampen.

Het nieuws waar we allemaal al weken op aan het wachten waren! YES! Het zomerkamp mag doorgaan! Het zal er niet uitzien als een gewoon zomerkamp…. Het zal er alvast één worden die we niet snel zullen vergeten!