Adres

Sneppenbrugstraat 6
9000 Gent
Oost – Vlaanderen
België

[wpgmza id=”1″]

Contact

Indien u geïnteresseerd bent in ons lokaal kan u via deze pagina onze beschikbaarheid raadplegen.
Telefoneren of mailen voor weekends of reeds bezette data (rood gekleurd op onze verhuurkalender) heeft dan ook geen zin.

Ons lokaal is niet bruikbaar voor overnachtingen: enkel dagverhuur is mogelijk! Op zaterdag hebben wij onze eigen scoutswerking, dan is het lokaal dus niet beschikbaar.

Nuttige info

Het lokaal wordt gedurende het hele jaar ter beschikking gesteld. Op zaterdagmiddag gaan onze eigen activiteiten door, daarom zijn de lokalen niet beschikbaar op zaterdag. Het lokaal wordt niet ter beschikking gesteld als feestzaal. Fuiven en andere feesten mogen dus niet georganiseerd worden. Het lokaal is beschikbaar voor dagkampen, babyborrels, teambuildings ed. Hou er rekening mee dat dit in de eerste plaats een scoutslokaal is!!!

Het lokaal is gelegen aan de R4. Hierdoor is het zeer makkelijk bereikbaar met de wagen. Er is een grote parking aan het lokaal en het ligt op een boogscheut van recreactiedomein ‘De Blaarmeersen’. Er wordt een waarborg van €250 gevraagd voor eventuele schade aan het huis en voor de eventuele schoonmaak. Na het verblijf wordt deze waarborg terugbetaald. Gas en elektriciteit zitten niet in de prijs en worden afzonderlijk aangerekend volgens de meterstanden. Water is gratis.